Return to Sender Vloermand

Productnr: 206236
Return to Sender
Return to Sender Vloermand
  • Return to Sender Vloermand
  • Return to Sender Vloermand
-29%
Maak jouw woonkamer helemaal gezellig met deze Return to Sender Vloermand...
Meer info
79.95
€ 55,9755.97

Dit artikel is helaas uitverkocht en komt niet meer op voorraad.

Bekijk andere artikelen van het merk Return to Sender


Beschrijving Return to Sender Vloermand
Maak jouw woonkamer helemaal gezellig met deze Return to Sender Vloermand. De combinatie van het leer en de gedroogde stengels geeft een vakantiegevoel. Je haalt direct een beetje Indonesië in huis met deze mand van gevlochten waterhyacint. Want naast dat deze mand fantastisch is, is het vooral belangrijk om te weten dat het is gemaakt door vrouwen in en rond Yogyakarta, Indonesië. Doordat deze vrouwen hun ambacht  zowel thuis als in de werkplaats mogen uitvoeren, geeft dit de mogelijkheid om vaker bij hun familie te zijn.

Niet alleen zijn deze vrouwen vaker bij hun gezin, ook het oude ambacht wordt in leven gehouden. Door het vele werk dat dit oplevert voor vrouwen, wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen. Jij een vrolijk huis, zij bij hun gezin en een gelukkig leven!

De mand is gemaakt van gevlochten gedroogde stengels van waterhyacint. De manden zijn natuurlijk handgemaakt. Hierdoor kunnen de producten iets afwijken van de foto's, want ieder product is uniek. 

Deze bijzondere mand is ontworpen in samenwerking met de bekende Toya Verberne. 
Specificaties
Kleur:Bruin
Producttype:riet
Over Return to Sender
files/0zdn_rfi_400x400.jpg

Return to Sender verkoopt unieke producten die met liefde voor traditie en ambacht zijn gemaakt door vakmensen uit de armste gebieden van de wereld. Dit doen ze online en bij een aantal mooie winkels in heel Nederland. Ook verzorgen ze de mooiste geschenken voor bedrijven. Return to Sender gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Op deze manier leveren we samen een bijdrage aan de bestrijding van armoede. Together we have a great story to tell. Come and join us on our mission!


Bekijk het hele Return to Sender assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Return to Sender Vloermand en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!