Return to Sender Vaas Portugal Small - Bruin

Productnr: 206211
Return to Sender
Return to Sender Vaas Portugal Small - Bruin
  • Return to Sender Vaas Portugal Small - Bruin
  • Return to Sender Vaas Portugal Small - Bruin
-15%
Haal wat kleur in huis met deze gezellige bruine Return to Sender Vaas Portugal Small.
Meer info
22.50
€ 19,1219.12

Vanaf 50.00 Gratis bezorgd in België!

Beschrijving Return to Sender Vaas Portugal Small - Bruin
Haal wat kleur in huis met deze gezellige bruine Return to Sender Vaas Portugal Small. Het design van deze vaas heeft iets weg van een oude melkfles. Door dit gave effect hoef je er niet eens bloemen in te doen. Deze vaas op zichzelf is al een echte eyecatcher. Daarnaast haal je direct een beetje Thailand in huis. Want naast dat deze vaas fantastisch is, is het vooral belangrijk om te weten dat het is gemaakt door vrouwen van een familiebedrijf in Thailand. Doordat deze vrouwen experimenteren met verschillende technieken, komen er steeds unieker designs naar boven.

Door het vele werk dat dit oplevert voor vrouwen, wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen. Jij een vrolijk huis, zij bij hun gezin en een gelukkig leven!

De vaas is 15 cm hoog. Daarnaast is de vaas gemaakt porselein en beschilderd met de hand. De vazen zijn dus handgemaakt. Hierdoor kunnen de producten iets afwijken van de foto's, want ieder product is uniek. 

Deze bijzondere vaas is ontworpen in samenwerking met de bekende Laura de Monchy. 
Specificaties
Diameter:10 cm
Hoogte:15 cm
Kleur:Bruin
Producttype:porselein
Andere uitvoeringen:
Return to Sender Vaas Portugal Small - Blauw - 18.00
Return to Sender Vaas Portugal Small - Rood - 18.00
Return to Sender Vaas Portugal Small - Geel - 22.50
 
Over Return to Sender
files/0zdn_rfi_400x400.jpg

Return to Sender verkoopt unieke producten die met liefde voor traditie en ambacht zijn gemaakt door vakmensen uit de armste gebieden van de wereld. Dit doen ze online en bij een aantal mooie winkels in heel Nederland. Ook verzorgen ze de mooiste geschenken voor bedrijven. Return to Sender gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Op deze manier leveren we samen een bijdrage aan de bestrijding van armoede. Together we have a great story to tell. Come and join us on our mission!


Bekijk het hele Return to Sender assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Return to Sender Vaas Portugal Small - Bruin en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!