Return to Sender Plaid - Wit

Productnr: 206232
Return to Sender
Return to Sender Plaid - Wit
  • Return to Sender Plaid - Wit
  • Return to Sender Plaid - Wit
-49%
Ga de koude wintermaanden in met dit Return to Sender Plaid  in het wit.
Meer info
179.95
€ 90,8890.88

Beschrijving Return to Sender Plaid - Wit
Ga de koude wintermaanden in met dit Return to Sender Plaid in het wit. Dit fantastische plaid wil je niet missen wanneer je met een kopje thee of koffie op de bank kruipt. Denk dan gelijk even dat je onder een handgemaakt kleedje ligt uit Ecuador. Dit geweven kleed is zowel gemaakt door mannen als vrouwen. De mannen focussen zich vooral op het weven, waar de vrouwen zorgen voor de fijne afwerking. 

Door het vele werk dat dit oplevert voor vrouwen en mannen, wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een vrolijk huis, zij bij hun gezin en een gelukkig leven!

Het kleed is 180 x 134 cm groot. Daarnaast is het kleed gemaakt van 76% merinowol en 24% acryl. Waarbij de voorzijde bestaat uit gekamde wol en de achterzijde uit ongekamde wol. Was dit kleed dan ook op een koud wolprogramma. De kleden zijn natuurlijk handgemaakt. Hierdoor kunnen de producten iets afwijken van de foto's, want ieder product is uniek. 

Dit bijzondere kleed is ontworpen in samenwerking met de bekende Simone Post. 

 
Specificaties
Kleur:Wit
Producttype:stof
Over Return to Sender
files/0zdn_rfi_400x400.jpg

Return to Sender verkoopt unieke producten die met liefde voor traditie en ambacht zijn gemaakt door vakmensen uit de armste gebieden van de wereld. Dit doen ze online en bij een aantal mooie winkels in heel Nederland. Ook verzorgen ze de mooiste geschenken voor bedrijven. Return to Sender gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Op deze manier leveren we samen een bijdrage aan de bestrijding van armoede. Together we have a great story to tell. Come and join us on our mission!


Bekijk het hele Return to Sender assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Return to Sender Plaid - Wit en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!